Vyššia forma stravovania

GLOBAL GASTRO

K naplneniu požiadaviek stravovacích služieb v súčasnosti využívame revolučné spôsoby v prístupe k zákazníkom. Zákazník súčasnosti v oblasti stravovania očakáva vyššiu úroveň kvality, estetiky, spoľahlivosti a dostupnosti. Dáva pozor na zdravý životný štýl a kladie väčší dôraz na svoje zdravie.

Šéfkuchár

JURAJ PAPAI

27 rokov odborných skúseností, roky praxe šéfkuchára v rumunskom hoteli Dacia. Aktívna reprezentácia slovenskej gastronómie v zahraničí, práca v rámci profesionálného zväzu. Predseda bratislavského klubu kuchárov a cukrárov. Zúčastnil sa na Svetovom gastronomickom pohári Expogast Luxemburg, Svetovej olympiáde IKA Erfurt. Získal mnohé ocenenia, napríklad na veľtrhoch Danubius Gastro Bratislava spolu tri strieborné a tri zlatéé medaily, na IKA Erfurt po bronzovej medaile za teplú a studenú kuchyňu, na súťaži Expogast Culinary World Cup Luxemburg bronz za studenú kuuchyňu. 

OBLASTI PÔSOBENIA

Poskytujeme závodné stravovanie a catering pre významné podniky v Bratislave. A to najmä v oblasti školstva, elektrotechniky, automobilového priemyslu ...

Zabezpečujeme pre Vás

ĎALŠIE SLUŽBY

  • Závodné stravovanie pre top manažérov
  • Kuchynské technológie
  • Vybavenie prevádzok